mersenneforum.org  

Go Back   mersenneforum.org > Great Internet Mersenne Prime Search > PrimeNet

Reply
 
Thread Tools
Old 2008-10-27, 10:39   #1
PathFinder
 

31·61 Posts
Default Cannot link my v4 account!

I created a new account in v5, named PathFinder, as it was in v4 (hope this is allowed, I didn't find any warning about it).

Then I tried to link my v4 account, but it just won't do it.
I tried today, 2008-10-27, so it is supposed to be up and running.

I am sure my v4 userID and password are correct, I even tried copying&pasting from v4 ini files.

I have run mprime for 10 years now, I wouldn't like to have my credits lost.
Any idea of what could be wrong?



  Reply With Quote
Old 2008-10-27, 18:21   #2
gbvalor
 
gbvalor's Avatar
 
Aug 2002

3·37 Posts
Default

Me too, same problem here. I can't link my old v4 account gbvalor to new v5 created today.

I'm also pretty sure that old userID and password are OK.

Regards.
gbvalor is offline   Reply With Quote
Old 2008-10-27, 18:26   #3
Phantomas
 
Phantomas's Avatar
 
Oct 2008
Germany, Hamburg

5·13 Posts
Default

Same problem here, with my old V4 account "Phantomas".

Because it wasn't working, i'll tried "phantomas" (lowercase p), that worked.
But I'm sure, that my old V4 account is with uppercase P.
So i'm connected to it, but no old workunits are assigned to my V5 account with the same name "Phantomas".

But wenn I start a resultquery for my account, all previous checked in results are appearing....

hhmmmpf ??

Last fiddled with by Phantomas on 2008-10-27 at 18:27
Phantomas is offline   Reply With Quote
Old 2008-10-27, 18:38   #4
uigrad
 
uigrad's Avatar
 
Aug 2008

10101102 Posts
Default

I (and a few other people) posted about it in the v5 server migration thread (in this same forum). I also sent Scott mail about it.

Scott just wrote back (10 minutes ago), and said that the bug preventing the linkage has been resolved. Mine works now. Try linking them again.
uigrad is offline   Reply With Quote
Old 2008-10-27, 19:02   #5
gbvalor
 
gbvalor's Avatar
 
Aug 2002

3×37 Posts
Default

Quote:
Scott just wrote back (10 minutes ago), and said that the bug preventing the linkage has been resolved. Mine works now. Try linking them again.
It worked for me now!. THANKS!
gbvalor is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
unable to link V4 account Unregistered Information & Answers 1 2009-11-09 18:07
Random LMH link Bundu Lone Mersenne Hunters 0 2007-10-01 01:17
M43 link thread... Xyzzy Lounge 70 2006-04-10 15:49
ECMNET Link R.D. Silverman Factoring 2 2005-04-20 09:29
top producers list: get account name as link rylos Lounge 5 2002-12-13 17:14

All times are UTC. The time now is 02:27.


Sat Dec 4 02:27:25 UTC 2021 up 133 days, 20:56, 0 users, load averages: 1.44, 1.35, 1.30

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.

This forum has received and complied with 0 (zero) government requests for information.

Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 or any later version published by the Free Software Foundation.
A copy of the license is included in the FAQ.