mersenneforum.org  

Go Back   mersenneforum.org > New To GIMPS? Start Here! > Information & Answers

Reply
 
Thread Tools
Old 2011-12-05, 02:07   #1
Unregistered
 

22×32×132 Posts
Default Blend test is failing on FFT length 1120k every time

Hello, I have ran the blend test 3 times and each time it fails on the same FFT length 1120k. I even ran the test at 1 minute each, and it still failed on the 1120k length, which took 5-10 to get to instead of an hour and a half. Also, it only fails on one worker at a time, but it has happened on worker 1 once and worker 2 twice.

My specs:

ga-p35-ds3l (newest bios, rev 2) - all default in the cpu/ram section. except performance enhance set to standard.

e8400 - no overclock

gskill 4gb 1066 (f2-8500cl5) - I have tried different settings each test.

Test 1 (5-5-5-15, ddr2 +v.3)
Test 2 (5-5-5-15, ddr2 + v.3, mch v.1, fsb v.1)
Test 3 auto (7-7-7-20)
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Factorization length test? siegert81 Math 17 2011-12-20 15:33
Unfixing FFT length for LL test tichy Software 2 2011-01-12 21:18
Athlon 64 X2 5600+ Failing Torture Test lbthe3rd Information & Answers 29 2007-08-05 02:05
torture test failing in 1 minute ghatothkach Hardware 5 2005-01-14 09:50
Failing Torture Test.. jugbugs Hardware 12 2004-03-25 02:37

All times are UTC. The time now is 15:52.


Sun Aug 1 15:52:24 UTC 2021 up 9 days, 10:21, 0 users, load averages: 1.35, 1.21, 1.31

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.

This forum has received and complied with 0 (zero) government requests for information.

Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 or any later version published by the Free Software Foundation.
A copy of the license is included in the FAQ.