mersenneforum.org  

Go Back   mersenneforum.org > Other Stuff > Archived Projects > NFSNET Discussion

 
 
Thread Tools
Old 2003-08-03, 12:48   #1
McBryce
 
Jun 2003

78 Posts
Default Not appearing in users stats

Hi,

I already had some work units of the new "2_757-", but I am not appearing in the user stats. My user id is "mcbryce" and the server "Longhorn" was used.

Could someone of the NFSNET-Team help me? I cannot remember this happened to me before.

Regards
Martin
McBryce is offline  
Old 2003-08-03, 13:45   #2
Wacky
 
Wacky's Avatar
 
Jun 2003
The Texas Hill Country

44116 Posts
Default

You are not the only one affected. Something went wrong on Friday and there are now 150k lines that have been processed which are not reflected in the stats.

I have them here in the Warehouse, so they are not permanently lost.

I'm not sure where Don is this weekend, but I'm sure he will address the issue when he returns.
Wacky is offline  
Old 2003-09-25, 07:50   #3
McBryce
 
Jun 2003

7 Posts
Default

I think, something similiar happened again. This time it is server "LoneStar". I (userid "mcbryce") submitted work units to the server on Tuesday and Thursday, but the stats show Monday as the last time I send some work in.

Regards
Martin
McBryce is offline  
Old 2003-09-25, 09:17   #4
Wacky
 
Wacky's Avatar
 
Jun 2003
The Texas Hill Country

100010000012 Posts
Default

"LoneStar" is a new pool. (A long story). It appears that its participants are not being reported in the stats. Unfortunately, Don is not available to add this pool to the active list. You are active and the stats should catch up early next week.

In the interim, I may try to "cheat" and cause the postings to appear.
Wacky is offline  
Old 2004-02-19, 17:15   #5
McBryce
 
Jun 2003

7 Posts
Default

I have a new problem with my userid "mcbryce" and a new computer guid "M0080C60955A8P0" on Server "Fenland".

The computer is not appearing in the stats although I submitted work units.

Could someone of the NFSNET-Team look into it?

Regards
Martin
McBryce is offline  
Old 2004-02-19, 19:37   #6
Wacky
 
Wacky's Avatar
 
Jun 2003
The Texas Hill Country

44116 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by McBryce
I have a new problem with my userid "mcbryce" and a new computer guid "M0080C60955A8P0" on Server "Fenland".

The computer is not appearing in the stats although I submitted work units.
The first thing to check is to see if the computer is listed as belonging to the user "unknown". If it is found there, the registration has gotten lost.

I'll "kick" the registrar and hopefully it will show up after tonight's update.
(The credits are there. We just need to get them associated with the right accounts.)
Wacky is offline  
 

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CSVs for stats available + New combined stats opyrt Prime Sierpinski Project 3 2010-05-31 08:13
Result not appearing in V4.0 migration page bayanne Information & Answers 3 2009-07-24 19:06
You guys could get a ton of users if you'd only track effort and put up stats jasong GMP-ECM 15 2007-01-19 02:16
That's a Lot of Users!!! jinydu Lounge 9 2006-11-10 00:14
Factors appearing at level 62 ric Lone Mersenne Hunters 7 2005-09-06 12:12

All times are UTC. The time now is 00:54.

Tue May 11 00:54:51 UTC 2021 up 32 days, 19:35, 2 users, load averages: 1.30, 1.71, 1.95

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.

This forum has received and complied with 0 (zero) government requests for information.

Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 or any later version published by the Free Software Foundation.
A copy of the license is included in the FAQ.