mersenneforum.org  

Go Back   mersenneforum.org > Great Internet Mersenne Prime Search > PrimeNet

Reply
 
Thread Tools
Old 2020-10-21, 03:29   #2014
kladner
 
kladner's Avatar
 
"Kieren"
Jul 2011
In My Own Galaxy!

100111010000002 Posts
Default

On one of my Win 10 64 bit machines I get this error if Cert is checked:
Quote:
[Sun Oct 18 15:25:53 2020]
Error getting CERT starting value.
[Sun Oct 18 16:25:53 2020]
Error getting CERT starting value.
[Sun Oct 18 17:25:53 2020]
Error getting CERT starting value.
[Sun Oct 18 18:05:58 2020]
Error getting CERT starting value.
[Sun Oct 18 18:06:42 2020]
Error getting CERT starting value.
I removed Cert from worktodo and unchecked it in Worker Windows to stop this. This is an i7 6700k with 32 GiB of Ram. Asus 170 board. A newer machine, i7 9700k, 32 GiB of RAM has no problems.
On both machines I upgraded to V30.3 b6 by copying the unzipped files to the existing directory.
Necro Edit: Perhaps Server Problems is not the place for this, since it's only happening on one machine.

Putting a link to this in P95 v30.3b6 area.

Last fiddled with by kladner on 2020-10-23 at 04:45
kladner is offline   Reply With Quote
Old 2020-10-21, 13:23   #2015
richs
 
richs's Avatar
 
"Rich"
Aug 2002
Benicia, California

2·11·53 Posts
Default

I changed Debug=0 to Debug =2 and went to bed. The program started communicating overnight with PrimeNet with no evidence of the problem this morning. I changed Debug back to 0. Thanks for the help, Uncwilly and George.
richs is offline   Reply With Quote
Old 2020-10-21, 16:13   #2016
lycorn
 
lycorn's Avatar
 
Sep 2002
Oeiras, Portugal

26208 Posts
Default Manual Testing -> Results page broken?

I tried to submit a bunch (just under 400) of manual TF results, but I got the following message from the server, and only the first result was processed:

Found 392 lines to process.
processing: TF no-factor for M844850437 (272-273)
CPU credit is 1.1322 GHz-days.


The first line is as expected.
The second is also OK (it´s just the text formatting in this message that is wrong...)
The third is, well, what the server is actually doing: just processing, accepting and crediting the first result from the list submitted.
I tried several times and the outcome was always the same.

Any help / info appreciated.
Thx
lycorn is offline   Reply With Quote
Old 2020-10-21, 16:24   #2017
James Heinrich
 
James Heinrich's Avatar
 
"James Heinrich"
May 2004
ex-Northern Ontario

318310 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by lycorn View Post
I tried to submit a bunch (just under 400) of manual TF results, but I got the following message from the server, and only the first result was processed
I have been fiddling with the manual page and it's possible (likely) I broke something. Please email (or PM) me the results you're trying to submit and I'll investigate.
James Heinrich is offline   Reply With Quote
Old 2020-10-21, 16:45   #2018
lycorn
 
lycorn's Avatar
 
Sep 2002
Oeiras, Portugal

24×89 Posts
Default

Done. Results sent in two separate messages due to size.
lycorn is offline   Reply With Quote
Old 2020-10-21, 16:56   #2019
James Heinrich
 
James Heinrich's Avatar
 
"James Heinrich"
May 2004
ex-Northern Ontario

61578 Posts
Default

Should be fixed now. Sorry about that. Let me know if it's still broken.
James Heinrich is offline   Reply With Quote
Old 2020-10-21, 17:35   #2020
lycorn
 
lycorn's Avatar
 
Sep 2002
Oeiras, Portugal

24·89 Posts
Default

All running smoothly, as per my last PM.

lycorn is offline   Reply With Quote
Old 2020-10-22, 13:49   #2021
storm5510
Random Account
 
storm5510's Avatar
 
Aug 2009
U.S.A.

168810 Posts
Default

Does anyone know what is going on with the manual submission page?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	manual.JPG
Views:	29
Size:	48.1 KB
ID:	23595  
storm5510 is offline   Reply With Quote
Old 2020-10-22, 13:51   #2022
James Heinrich
 
James Heinrich's Avatar
 
"James Heinrich"
May 2004
ex-Northern Ontario

1100011011112 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by storm5510 View Post
Does anyone know what is going on with the manual submission page?
Being broken by me. Sorry about that. Should be working now.
James Heinrich is offline   Reply With Quote
Old 2020-10-22, 13:51   #2023
DrobinsonPE
 
Aug 2020

10000012 Posts
Default Manual check in not working?

Where did the check in go? See picture. Never mind it is working now.

Last fiddled with by DrobinsonPE on 2020-10-22 at 13:57 Reason: Issue fixed.
DrobinsonPE is offline   Reply With Quote
Old 2020-10-22, 15:20   #2024
storm5510
Random Account
 
storm5510's Avatar
 
Aug 2009
U.S.A.

23·211 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by James Heinrich View Post
Being broken by me. Sorry about that. Should be working now.
I have a few gpuOwl P-1's to turn in. I do not see how you keep up with all this, but you do. Many thanks!
storm5510 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Official "Faits erronés dans de belles-lettres" thread ewmayer Lounge 39 2015-05-19 01:08
Official "all-Greek-to-me Fiction Literature and Cinema" Thread ewmayer Science & Technology 41 2014-04-16 11:54
Official "Lasciate ogne speranza" whinge-thread cheesehead Soap Box 56 2013-06-29 01:42
Official "Ernst is a deceiving bully and George is a meanie" thread cheesehead Soap Box 61 2013-06-11 04:30
Official "String copy Statement Considered Harmful" thread Dubslow Programming 19 2012-05-31 17:49

All times are UTC. The time now is 20:30.

Fri Nov 27 20:30:25 UTC 2020 up 78 days, 17:41, 3 users, load averages: 2.22, 1.91, 1.82

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.

This forum has received and complied with 0 (zero) government requests for information.

Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 or any later version published by the Free Software Foundation.
A copy of the license is included in the FAQ.