mersenneforum.org  

Go Back   mersenneforum.org > Great Internet Mersenne Prime Search > Hardware > GPU Computing

Reply
 
Thread Tools
Old 2013-12-09, 01:39   #1
diablo5147
 
Dec 2013

1 Posts
Default mfakto is not running.. please give me a answer

i downloaded mfakto 0.13win. and worktodo.txt is applied and i doubleclicked mfakto 0.13 x64. but later computer is down when selftest (4/17)...... please give me a answer
diablo5147 is offline   Reply With Quote
Old 2013-12-09, 01:47   #2
kracker
ἀβουλία
 
kracker's Avatar
 
"Mr. Meeseeks"
Jan 2012
California, USA

32·241 Posts
Default

For now, try this.
kracker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WakeOnLan (There must be someone who knows the answer to this.) wildrabbitt Linux 26 2020-05-09 19:09
mfakto error while running jacob1235 GPU Computing 1 2018-02-03 19:03
Answer in 5 . 4 . 3 . 2 . 1 ..... Uncwilly Puzzles 37 2016-10-19 02:03
mfaktO and mfaktC running on same machine. Proof! swl551 GPU Computing 2 2012-08-19 13:37
please answer flasholinos Lone Mersenne Hunters 2 2003-06-17 19:08

All times are UTC. The time now is 04:52.

Tue Mar 9 04:52:48 UTC 2021 up 96 days, 1:04, 0 users, load averages: 1.66, 1.55, 1.46

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.

This forum has received and complied with 0 (zero) government requests for information.

Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 or any later version published by the Free Software Foundation.
A copy of the license is included in the FAQ.