View Single Post
Old 2014-05-22, 19:08   #183
chalsall
If I May
 
chalsall's Avatar
 
"Chris Halsall"
Sep 2002
Barbados

3·7·443 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by petrw1 View Post
Sometimes immediately. Sometimes midway thru sending updates
Yeah -- several of my machines are seeing the same thing, some since yesterday. It seems to involve updating the computer information. Here's a full log report (time is Barbados; UTC-4):

Code:
[Thu May 22 14:48:48 2014 - ver 27.9]
Updating computer information on the server
PrimeNet error 3: Server busy
GPU72_Proxy -- Bad response from PrimeNet.  Additional: "500 Can't locate object method "configure" via package "Net::HTTP""
Edit: Some additional data which might be useful... This morning my Observing spider and Fetching spider were both getting 500 errors. This then seemed to correct itself, but currently the runs are taking about 1.5 to 2 times as long as nominal.

Edit 2: The current issues appears to not only be related to updating the computer's information, as petrw1 suggested in his report:

Code:
[Thu May 22 15:49:19 2014 - ver 27.9]
Updating computer information on the server
Sending result to server: UID: wabbit/R320, M31452181 is not prime. Res64: 13CCB1D64610D7AD. We8: E789C8FB,18425337,00000000, AID: 1C2AC085E463D76A91A1B13BF220D580

PrimeNet success code with additional info:
LL test successfully completes double-check of M31452181
CPU credit is 35.7332 GHz-days.
Sending expected completion date for M32225429: May 23 2014
Sending expected completion date for M32220241: May 25 2014
PrimeNet error 3: Server busy
GPU72_Proxy -- Bad response from PrimeNet.  Additional: "500 Can't locate object method "new" via package "IO::Socket::INET""

Last fiddled with by chalsall on 2014-05-22 at 20:23
chalsall is offline   Reply With Quote