mersenneforum.org

mersenneforum.org (https://www.mersenneforum.org/index.php)
-   YAFU (https://www.mersenneforum.org/forumdisplay.php?f=96)
-   -   Scripts thread (https://www.mersenneforum.org/showthread.php?t=17227)

bsquared 2012-09-26 15:35

Scripts thread
 
Anyone have any command line scripts that use YAFU that you'd be willing to share? Post 'em here!

yoyo 2012-09-27 18:02

2 of them are here:
[url]http://www.rechenkraft.net/wiki/index.php?title=Benutzer_Diskussion:Yoyo/factordb[/url]
1. factors composites from factordb
2. factors composites of aliquot sequences.
yoyo

mataje 2012-10-21 11:11

[QUOTE=yoyo;312947]2 of them are here:
[URL]http://www.rechenkraft.net/wiki/index.php?title=Benutzer_Diskussion:Yoyo/factordb[/URL]
1. factors composites from factordb
2. factors composites of aliquot sequences.
yoyo[/QUOTE]
Are the scripts working?
Yafu finds factors, but they are no sending to DB.
Thanks.

EdH 2012-10-21 18:22

[QUOTE=mataje;315380]Are the scripts working?
Yafu finds factors, but they are no sending to DB.
Thanks.[/QUOTE]
The scripts appear to be running for me, but I needed to do some extra work that doesn't seem to apply to your trouble.

For my Ubunutu 12.04, 64-bit system, I had to add [B]liblwp-protocol-https-perl[/B] via the repository and change the yafu.pl code, line 21, that calls yafu, to the same format as in the ali.pl script:
[code]
open(YAFU, "[COLOR=Red][B]./[/B][/COLOR]yafu [COLOR=Red][B]\"[/B][/COLOR]factor($composite)[COLOR=Red][B]\"[/B][/COLOR] -threads 1|") or die "Couldn't start yafu!";
[/code]

yoyo 2012-10-21 19:45

[QUOTE=mataje;315380]Are the scripts working?
Yafu finds factors, but they are no sending to DB.
Thanks.[/QUOTE]

How do you know that they are not send to factorDB? Which errors or logs do you get?

yoyo


All times are UTC. The time now is 09:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.