mersenneforum.org

mersenneforum.org (https://www.mersenneforum.org/index.php)
-   Software (https://www.mersenneforum.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Error Code 40 (https://www.mersenneforum.org/showthread.php?t=21711)

storm5510 2016-11-12 05:40

Yes it does. I don't know how I did [U]not[/U] see that. I think I need to watch my copy-and-paste actions more closely.

LaurV 2016-11-12 09:10

[QUOTE=Gordon;446788]That's not true, it works PERFECTLY well, taken from the my results page
nitro has 142149 results in the last 365 days
I check in every single one of my mfaktc results in this way, including the latest batch of 156[/QUOTE]

[QUOTE=Madpoo;446869]I didn't want to say anything since I wasn't sure, but it does seem like it works just fine to include the UID stuff in the mfakt* results. Good to see it confirmed.[/QUOTE]
No, it does not work. Send anything you like, without being logged in, and it ends up as anonymous credit. At least for me...

storm5510 2016-11-13 04:47

[QUOTE=LaurV;447060]No, it does not work. Send anything you like, without being logged in, and it ends up as anonymous credit. At least for me...[/QUOTE]

I always log in to submit results, and get assignments. Perhaps the confusion on my part is the UID at the beginning. Since I am logged in, perhaps I do not need that. I have some results to submit which have the UID in the front. I'll remove that and leave the computer name and see what it does. To date, all of mine has been going to "Manual Testing" despite the computer name being in my CPU list.

S485122 2016-11-13 07:53

[QUOTE=storm5510;447120]I always log in to submit results, and get assignments. Perhaps the confusion on my part is the UID at the beginning. Since I am logged in, perhaps I do not need that. I have some results to submit which have the UID in the front. I'll remove that and leave the computer name and see what it does. To date, all of mine has been going to "Manual Testing" despite the computer name being in my CPU list.[/QUOTE]I cannot speak about the UID bit, it depends on the way your input is parsed by the server.

Even if there is a computer ID in your input, since you are using the manual input page, it will be credited to "Manual Testing" AFAIK.

Jacob

LaurV 2016-11-14 01:42

All my TF credit ever, unless done by P95 ages ago, is and was credited to Manual Testing. I do not complain about that, it is just for info. I don't care which computer is credited, as long as it is mine. OTOH, almost all of it was sent without a uid/cid in front, because I didn't report otherwise, after I saw the problem. Maybe the things were fixed meantime, but to be sure,[B] you must login first[/B]. As I said, the uid/cid part was intended for the case you are not logged in, because before Misfit and different scripts, logging in was a manual process, and you always had to be sure you are logged in, before reporting results, otherwise you will lose the credit. The uid/cid part always made trouble for me, especially when I was "trading credits" with some people around (I reported over a million GHD/D TF credit for other users, in exchange for P-1/LL/DC credit, in different fractions, in the past). Misfit made this much easier, because you only need to fill the user name there, and don't use uid/cid part in TF lines. Again, this is not a complaint, it is how it works.

Madpoo 2016-11-14 02:26

[QUOTE=LaurV;447060]No, it does not work. Send anything you like, without being logged in, and it ends up as anonymous credit. At least for me...[/QUOTE]

Well, yeah, I thought that went without saying, you need to be logged in. What I meant was, the presence of "UID: whatever" in the results line is fine, it doesn't cause any problems.

To your point, you're correct, it's not using that UID in the manual results to attribute it to that user id, it's using your logon state on the website.

I thought when you said:
[QUOTE]do not use UID to report results, it does not work that way (i.e for mfaktX manual reports)[/QUOTE]
that you were saying it caused some kind of problem. My fault for misunderstanding what you meant.

Madpoo 2016-11-14 02:28

[QUOTE=storm5510;447120]I always log in to submit results, and get assignments. Perhaps the confusion on my part is the UID at the beginning. Since I am logged in, perhaps I do not need that. I have some results to submit which have the UID in the front. I'll remove that and leave the computer name and see what it does. To date, all of mine has been going to "Manual Testing" despite the computer name being in my CPU list.[/QUOTE]

No, don't modify the result line, it may not parse correctly. Just keep it as is but only submit the results once. :smile:

storm5510 2016-11-14 02:35

I left out the UID and left the computer name. The server rejected every line. It's both or neither. If it doesn't give credit to a particular CPU, that's OK with me. :smile:

Madpoo 2016-11-14 15:59

[QUOTE=storm5510;447167]I left out the UID and left the computer name. The server rejected every line. It's both or neither. If it doesn't give credit to a particular CPU, that's OK with me. :smile:[/QUOTE]

Like I said, don't try to alter the results lines you paste into the manual results form. There's something on the server side that has to parse that text and it's looking for specific things. If you mangle it badly enough it won't recognize it as a valid result which is probably what happened.

All credit from the manual results form goes to a "Manual testing" computer... that's fixed and will happen no matter what. As long as you're logged in to the website, credit will go to your account, but it will all go into your account's "manual testing" cpu, regardless.


All times are UTC. The time now is 19:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.