mersenneforum.org

mersenneforum.org (https://www.mersenneforum.org/index.php)
-   PrimeNet (https://www.mersenneforum.org/forumdisplay.php?f=11)
-   -   OFFICIAL "SERVER PROBLEMS" THREAD (https://www.mersenneforum.org/showthread.php?t=5758)

Prime95 2014-02-07 16:13

[QUOTE=swl551;366370]George if you put out these URLs[/QUOTE]

URLs created. I also created one for "account" in case you need it.

Let me know when you want default_new.php to replace default.php. Thanks for the speedy work.

swl551 2014-02-07 17:16

I'm on it.

lycorn 2014-02-14 00:26

Still having trouble with the Manual Results submission.
Whenever I have manual mesults to submit, I choose the Manual Results page from the menu, as it´s always been, and I receive the warning "Please consider logging in... bla, bla" as normal. Then I login, and the message doesn´t show anymore, as expected. Then I paste the result lines to the window. Primenet accepts the results normally, shows the credit given, all is OK.
The only detail is that none of these results show on my personal results page, be it a no factor or a factor found line. I have submitted several hundreds in 3 or 4 batches during the day, and not a single one is listed there. I am absolutely sure that as I was (apparently, perhaps) logged in at each occasion.

Prime95 2014-02-14 01:16

I submitted an LL result without trouble an hour ago.

Are you seeing the new-style menus on the left?

If you email your results file, I can often change the results from anonymous back to you.

lycorn 2014-02-14 08:53

Yes, I see the new menus on the left.

And I´ve also solved the problem. It was a privacy definition in Google Chrome I had changed, and was causing me to be logged out anytime I moved between pages in Primenet server.
All is well now.

As for the lost credit, don´t worry. I won´t be loading you with fastidious work. You´ve plenty of other things to use your time at. And after all, it was my fault...

Rodrigo 2014-03-11 06:22

The server seems to be down. I haven't been able to get manual TF assignments for hours. Just tried again to get in, and I got this error message:

[CODE]
Warning: odbc_pconnect() [[URL="http://www.mersenne.org/function.odbc-pconnect"]function.odbc-pconnect[/URL]]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][Shared Memory]General network error. Check your network documentation., SQL state 08S01 in SQLConnect in C:\v5\www\2013\v5server\0.96_database.inc.php on line 21
pnErrorResult=3 pnErrorDetail=Database unavailable ==END==
[/CODE]
Rodrigo

bayanne 2014-03-11 10:00

Still down here ...

kladner 2014-03-11 11:49

Ditto @ 11:48 AM, UTC

kladner 2014-03-11 12:27

It's back up @ 12:27 PM UTC

blip 2014-03-12 00:48

down again...

[CODE][B]Warning[/B]: odbc_pconnect() [[URL="http://mersenne.org/account/function.odbc-pconnect"]function.odbc-pconnect[/URL]]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][Shared Memory]General network error. Check your network documentation., SQL state 08S01 in SQLConnect in [B]C:\v5\www\2013\v5server\0.96_database.inc.php[/B] on line [B]21[/B]
pnErrorResult=3 pnErrorDetail=Database unavailable ==END== [/CODE]

patrik 2014-03-12 10:28

New error
 
I haven't seen this one before (at [url]http://www.mersenne.org/primenet/):[/url]
[CODE]Exponent Status Distribution

HResult 0xE9, Level 16, State 1
Shared Memory Provider: No process is on the other end of the pipe.

Sqlcmd: Error: Microsoft SQL Native Client : Communication link failure.
[/CODE]


All times are UTC. The time now is 03:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.