mersenneforum.org

mersenneforum.org (https://www.mersenneforum.org/index.php)
-   PrimeNet (https://www.mersenneforum.org/forumdisplay.php?f=11)
-   -   OFFICIAL "SERVER PROBLEMS" THREAD (https://www.mersenneforum.org/showthread.php?t=5758)

kladner 2014-01-05 00:40

[QUOTE=lycorn;363834]Did the server accept the results you submitted?[/QUOTE]

They were accepted on the face of things, but there are still TFs listed in my GPU72 Assignments which are up to date (taken to pledged level) in PrimeNet Exponent Status. Chalsall may still be spidering once an hour to keep the load off of PrimeNet.

swl551 2014-01-05 00:52

still not accepting uploads
 
1 Attachment(s)
still not accepting uploads

kladner 2014-01-05 01:16

Seems kind of hit-or-miss.

The TF I uploaded over an hour ago has now updated in GPU72, long after PrimeNet showed the results.

chalsall 2014-01-05 16:02

[QUOTE=kladner;363842]The TF I uploaded over an hour ago has now updated in GPU72, long after PrimeNet showed the results.[/QUOTE]

Keep in mind it can take up to half an hour for Spidy to detect TFing work completed (and that's when Primenet is healthy).

kladner 2014-01-05 17:02

[QUOTE=chalsall;363869]Keep in mind it can take up to half an hour for Spidy to detect TFing work completed (and that's when Primenet is healthy).[/QUOTE]

Sorry. I did not intend for that to be taken as a complaint. If anything, it indicated to me that things were still moving in the face of difficulties. Manual reporting seems relatively normal today, at least for me, so far.

chalsall 2014-01-05 17:17

[QUOTE=kladner;363871]I did not intend for that to be taken as a complaint.[/QUOTE]

It was not taken as such!

Just making sure everyone understands how this relatively complex set of interdependent systems work. :smile:

ixfd64 2014-02-04 17:20

I'm getting a "Gateway timeout" error when I try to access the GIMPS website.

chalsall 2014-02-04 17:29

[QUOTE=ixfd64;366125]I'm getting a "Gateway timeout" error when I try to access the GIMPS website.[/QUOTE]

Yup; "Spidy" has been seeing the same thing for most of today.

George may be running some "expensive" queries. Or else, perhaps, it's time to (once again) reboot the M$ stack ([URL="http://www.youtube.com/watch?v=p85xwZ_OLX0"]"Have you tried turning it off and on again?"[/URL])....

kladner 2014-02-06 12:39

pnErrorResult=3 pnErrorDetail=Database unavailable ==END==

UTC 12:30.

Emailing Scott.

ramgeis 2014-02-06 12:45

There seems to be a general problem with the web server, I get this error on the main page:

[B]Warning[/B]: odbc_pconnect() [[URL="http://www.mersenne.org/function.odbc-pconnect"]function.odbc-pconnect[/URL]]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][Shared Memory]General network error. Check your network documentation., SQL state 08S01 in SQLConnect in [B]C:\v5\www\2013\v5server\0.96_database.inc.php[/B] on line [B]21[/B]
pnErrorResult=3 pnErrorDetail=Database unavailable ==END==

lycorn 2014-02-06 14:08

Same here.


All times are UTC. The time now is 10:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.