mersenneforum.org

mersenneforum.org (https://www.mersenneforum.org/index.php)
-   PrimeNet (https://www.mersenneforum.org/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Cat 0 LL not showing up on Active Assignments page (https://www.mersenneforum.org/showthread.php?t=22916)

cuBerBruce 2018-01-12 00:11

Cat 0 LL not showing up on Active Assignments page
 
My Cat 0 LL assignment does not show up on the Active Assignments page unless I uncheck the "Exclude double-check assignments" checkbox. With the box unchecked, it does show up as work type "LL" and not "D". This apparent bug could be related to the fact that there exists a suspect LL result for the exponent. It appears both the "Exclude first-time LL/PRP assignments" and "Exclude double-check assignments" checkboxes must be unchecked for the assignment to appear.

Madpoo 2018-01-12 06:35

[QUOTE=cuBerBruce;477298]My Cat 0 LL assignment does not show up on the Active Assignments page unless I uncheck the "Exclude double-check assignments" checkbox. With the box unchecked, it does show up as work type "LL" and not "D". This apparent bug could be related to the fact that there exists a suspect LL result for the exponent. It appears both the "Exclude first-time LL/PRP assignments" and "Exclude double-check assignments" checkboxes must be unchecked for the assignment to appear.[/QUOTE]

Technically it's a double-check because of the suspect result already turned in.

In terms of getting an assignment though, suspect results are treated as if they don't exist, and that's just to make sure the double-check is done quickly.

I forget the exact percentage, but suspect results are historically somewhere around 50% bad. Getting them rechecked fast is the goal.

I know... it's strange, and it's assigned as a first time check even though it's really a double-check, but hopefully that explains the "why". :smile:

cuBerBruce 2018-01-12 20:18

[QUOTE=Madpoo;477320]I know... it's strange, and it's assigned as a first time check even though it's really a double-check, but hopefully that explains the "why". :smile:[/QUOTE]

Well, I believe that my exponent is one of the (currently) 58 exponents the Milestone page is counting as gating the <77M milestone, but the link on the Milestone brings up a page that does not include my exponent. Thus, there is a discrepancy between the count displayed in the link and the assignments that are shown when you click on that link.

It also seems strange that both checkboxes cause the assignment to be excluded.

Madpoo 2018-01-13 03:18

[QUOTE=cuBerBruce;477369]Well, I believe that my exponent is one of the (currently) 58 exponents the Milestone page is counting as gating the <77M milestone, but the link on the Milestone brings up a page that does not include my exponent. Thus, there is a discrepancy between the count displayed in the link and the assignments that are shown when you click on that link.

It also seems strange that both checkboxes cause the assignment to be excluded.[/QUOTE]

Yeah, I guess it's a little confusing. Double-checks of suspect results fall into a gray area.

Prime95 2018-01-18 17:54

I changed the active assignments web page to treat retests of suspect results as first-time tests.


All times are UTC. The time now is 23:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.